Komentara: 1
Pregleda: 1059

Odbojka: Porazi subotičkih superligaša u 11. kolu, ŽOK "Spartak" smenio stratega

18.12.2019. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda odigrani su mečevi 11. kola Superlige u muškoj i ženskoj konkurenciji. Obe ekipe Spartaka su zabeležile poraze, ženska od Železničara, a muška od Vojvodine.
Odbojka: Porazi subotičkih superligaša u 11. kolu, ŽOK "Spartak" smenio stratega

Iza nas je loš vikend za odbojkaške timove iz Subotice u elitnom rangu.

Obe ekipe igrale su u petak, ženska je izgubila kući 3-0 od Železničara, nakon čega je i došlo do promene na čelu struke - dosadašnji trener Arsenije Protić, koji je klub preuzeo pre nepunih šest meseci, prepustio je vođenje ekipi pomoćnom treneru, vrlo često poslednjih godina, po potrebi prvom treneru ŽOK "Spartak", Damir Petković. S obzirom da Petković duži niz godina brine i o mlađim kategorijama vreme će pokazati da li će se on više posvetiti prvom timu, ili će (ponovo) privremeno voditi klub dok se ne nađe novo rešenje.

Istog dana, nešto ranije, muški klub je gostovao Vojvodini u Novom Sadu, ali nažalost i oni su ostali bez bodova s obzirom da je domaćin relativno ubedljivo po setovima, dobio meč sa 3-0.

Takmičenje u Superligi se nastavlja već u petak od 19 časova kada muški klub dočekuje Novi Pazar, dok dame dan kasnije, u subotu, očekuje gostovanje u Kleku, nedaleko od Zrenjanina. Muški kolektiv je treći na superligaškoj tabeli, dok su "golubice" pretposlednje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1059
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.