Komentara: 0
Pregleda: 1343

Odbojka: Porazi obe superligaške ekipe u poslednjem kolu

03.04.2019. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
Sinoć su odigrani mečevi poslednjeg kola Superlige za žene i muškarce. Subotički timovi su upisali poraze. Muška ekipa nastavlja borbu za titulu, a ženska je završila sezonu na 6. mestu, što je, s obzirom na ostvarivane rezultate većim delom sezone, lep uspeh.
Odbojka: Porazi obe superligaške ekipe u poslednjem kolu

Prvi na teren izašla je muška ekipa koja je na gostovanju Crvenoj zvezdi izgubila sa ubedljivih 3:0, po setovima 25-22, 25-18, 25-19. Bez obzira što je bio u pitanju meč bez rezultatskog značaja, očekivalo se da će Subotičani odigrati rasterećenije, na krilima pobede nad šampionom, nepunih nedelju dana pre. Od ranije je poznato da su ove dve ekipe obezbedile polufinale i upravo će se jedna protiv druge boriti za priliku da budu finalisti i napadnu titulu koju brani Vojvodina.

Pola časa kasnije ženska ekipa Spartaka dočekala je Vizuru sa nadom da će uspeti da pobedom završe sezone protiv ekipe sa kojom generalno ima loš bilans, ali koja je bila u seriji od dva poraza. Vizura je ipak ovaj meč rešila u svoju korist rezultatom 3:0 (17-25, 20-25, 19-25). Ovim mečom Subotičanke su završile sezonu na 6. mestu, sa učinkom od 9 pobeda i 19 poraza.

Za odbojkaše Spartaka sezona se nastavlja već u nedelju kada će biti odigran prvi meč polufinala na putu do pehara šampiona Srbije, u seriji na tri pobede, protiv Crvene zvezde. Zbog boljeg plasmana u ligaškom delu Beograđanki će imati prednost domaćeg terena, na svom terenu otvaraju seriju, a tri dana kasnije, 10. aprila, Spartak će dočekati Crvenu zvezdu pred svojom publikom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1343
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

ženski odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.