Komentara: 0
Pregleda: 2284

Odbojka: Počinje Superliga - devojke u petak dočekuju Crvenu zvezdu, momci gostuju u Kraljevu

03.10.2019. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Lepa vest za ljubitelje odbojke u zemlji evropskih šampiona. Nova sezona u elitnom rangu u muškoj i ženskoj konkurenciji počinje u petak, 4. oktobra, kada će i oba subotička superligaša igrati svoje mečeve.
Odbojka: Počinje Superliga - devojke u petak dočekuju Crvenu zvezdu, momci gostuju u Kraljevu

Šest meseci bez odbojke kroz nacionalne lige moglo bi se reći da je predug period za prave ljubitelje ovog popularnog sporta. Iako je pauza u takmičenju bila duga klubovi su vredno trenirali tokom leta. I ove godine i muška i ženska ekipa nastupiće sa mladim sastavima, a više o ambicijama očekujemo kada se završi prelazni rok.

Prve na teren izlaze odbojkašice Spartaka koje će u petak, u Hali sportova, od 19 časova, dočekati Crvenu zvezdu. Posle nekoliko pripremnih turnira "golubice" su pokazale sa čime trenutno raspolažu, a u klubu napominju da očekuju pojačanja iskusnih igračica koje treba da pomognu da kombinacija mladosti i iskustva donese očekivane rezultate.

Isti dan, ali u Kraljevu, muška ekipa će na megdan Ribnici. Takođe sa mladim snagama, ali sa većinom prvotimaca koji su bili stub prošlosezonskih uspeha, ne računajući kapitena Uroša Kecmana koji je završio karijeru i posvetio se radu u stručnom štabu.

Nova sezona u Superligi je nova prilika za dokazivanje u rangu najboljih. Subotički klubovi zasigurno imaju svoja očekivanja i neke ciljeve, ali verujemo da kako bude odmicala sezona znaće se realnije mogućnosti ekipa i i samim time njihove ambicije. Poželimo sreću "golubovima" i "golubicama" uz želju da nas pozitivno iznenade!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2284
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.