Komentara: 2
Pregleda: 4489

Odbojka (M): OK "Spartak" - OK "Crvena zvezda" (četvrtak, 18 časova)

23.01.2013. u 15:19h
Izvor: RTV Yueco
U prvom meču 14 kola Super lige za odbojkaše, igrači Spartaka dočekuju lidera na tabeli sastav Crvene zvezde. Utakmica se igra sutra (četvrtak) u Hali sportova u 18 časova.
Odbojka (M): OK "Spartak" - OK "Crvena zvezda" (četvrtak, 18 časova)

Bez obzira koja se ekipa nalazi sa druge strane mreže igrači Spartaka i u ovaj meč ulaze da se što bolje pokažu i pre svega da odigraju dobru odbojkašku predstavu.

Posle nekih neočekivanih rezultata kako u prošlom kolu tako i ove takmičarske sezone, igrači i stručni štab ekipe Spartaka treba da razmišlja o svojim igrama vodiće se velika borba za opstanak u ligi.

Podrška navijača potrebna je i u sutrašnjem meču kako bi igrači Gorana Ilića pružili što jači otpor crveno belima. 

Odbojkaši Spartaka i Zvezde su odigrali već jedna meč ove sezone u okviru 5. kola Wiener lige, kada su igrači Spartaka poraženi u Beogradu sa 3:1.

Utakmica se igra u četvrtak u Hali sportova od 18 časova, a obezbeđen je i TV prenos na drugom kanalu RTS-a. Ulaz u halu sportova je besplatan

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4489

Povezano dešavanje

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ok spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.