Komentara: 0
Pregleda: 1900

Odbojka: "Golubice" na pragu ispadanja iz Superlige, "golubovi" i dalje u igri za polufinale

09.03.2020. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su odigrani mečevi trećeg kola mini lige u konkurenciji odbojkaša i odbojkašica. Obe subotičke ekipe zabeležile su poraze. Za žensku već izvesno znači silazak u niži rang, dok je muška i dalje u igri za trofej.
Odbojka: "Golubice" na pragu ispadanja iz Superlige, "golubovi" i dalje u igri za polufinale

"Golubice" su u petak dočele Klek i posle 5 setova upisale poraz koji im praktično i presudio opstanak u eliti. Naredna dva kola se igraju 13. marta protiv Partizana i 20. marta protiv OK Beograd. Oba susreta igraju se u Subotici i počinju u 19 časova. Subotičanke samo sa dve pobede mogu da se nadaju opstanku, ali i drugi rezultati treba da se poklope. U mini ligi za opstanak Klek ima 25 bodova, Partizan 18, Beograd 16, dok je Spartak poslednji sa 11 poena (4 pobede).

Za raziliku od dama, muška ekipa se bori za ulazak u polufinale, kao jedna od četiri ekipe. Šest kola do kraja Subotičani su peti, u narednom kolu dočekuju Vojvodinu i još uvek su u igri, kao i svi ostali timovi, za plasman među prve četiri ekipe.

Mini liga prvih šest ekipa iz prvog dela trenutno pokazuje da Vojvodina ima 51 poena, Niš 45, Mladi radnik 42, Partizan 40, Spartak 33, a Radnički iz Kragujevca 34.

Do kraja mini lige kod muškaraca ostaje da se odigra još šest kola, nakon čega će prve dve ekipe izboriti direktno učešće u polufinalu, a druge dve ekipe za polufinale dobiće se u razigravanju ekipa od trećeg do šestog mesta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1900
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.