Komentara: 11
Pregleda: 3413

Odbojka: Arsenije Protić novi strateg ženske ekipe Spartaka

17.06.2019. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Uprava ŽOK "Spartak" ozvaničila je saradnju sa mladim strategom Arsenijem Protićem. Ekipa će trenirati narednih deset dana, zatim sledi jednomesečna pauza, da bi početkom avgusta počele pripreme za novu sezonu.
Odbojka: Arsenije Protić novi strateg ženske ekipe Spartaka

Nakon tragične vesti o smrti prvog čoveka struke Miroslava Aksentijevića, uprava Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak" bila je primorana da angažuje novog stratega. Odluka je pala na Arsenija Protića (29).

Mladi stručnjak je već desetak dana u Subotici, ima iza sebe isto toliko treninga sa prvim timom ŽOK "Spartak". Ekipa će biti na okupu još desetak dana, kada sledi jednomesečna pauza. Gostujući na RTV Yueco, novi trener je najavio šta će se dešavati u narednom periodu.

- Posle razgovora sa čelnim ljudima kluba odlučili smo se da zaključimo saradnju i da ja preuzmem ekipu koju je do nedavno vodio tragično preminuli Aksentijević, sa kojim sam dosta bio u kontaktu i koji mi je dosta preneo o potencijalu koji ima ovaj klub. - kaže Protić i dodaje da je za sada zadovoljan kako se razvija situacija, kako su devojke prihvatile njegov sistem i veruje da će iz dana u dan biti sve bolje.

Odbojka: Arsenije Protić novi strateg ženske ekipe Spartaka

Što se tiče plana priprema, Protić je najavio da će fizičke i tehničke pripreme u Subotici biti do 28. juna, zatim sledi "raspust" do 4. avgusta kada će se obaviti prozivka i novo okupljanje prvog tima, kada će se i znati na koga će se moći računati.

- Nadamo se da neće biti većih promena u igračkom kadru, neke igračice su poželele da promene sredinu, neke žele da ostanu, da se dokazuju u Spartaku. Želeo bi da zadržimo što je više moguće igračica, imamo nekoliko devojaka koje bi svaki trener poželeo da ima u svojoj ekipi i njihovo iskustvo bi sigurno pomoglo mlađim devojkama da i one napreduju. - ističe mladi stručnjak

Arsenije Protić je na kraju minule sezone od strane srpskog odbojkaškog saveza proglašen za najboljeg trenera mlađih kategorija, kao trener juniorki Vizure iz Rume.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3413
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.