Komentara: 0
Pregleda: 4945

Odbegli vagoni udarili u šinobus

01.02.2011. u 00:36h
Izvor: Mondo
Odbegli vagoni udarili u šinobus

Na pruzi Subotica - Horgoš, oko 17.30 sati dogodila se manja nesreća kada su "odbegli" teretni vagoni puni kamenja naleteli na putnički šinobus. Lakše povređene dve osobe.

Nesreća se dogodila između železničkih stanica Palić i Horgoš, kada su teretni vagoni, koji su se sami pokrenuli i ''odbegli“ iz železničke stanice Palić, naleteli na putnički šinobus, koji je saobraćao iz Horgoša za Suboticu.

Prilikom udesa teretni vagoni su se kretali brzinom od oko 10 kilometara na sat, a mašinovođa šinobusa zaustavio je putničku kompoziciju pre naleta teretnih kola. Za sada se ne znaju uzroci zbog kojih su se teretni vagoni sami pokrenuli u železničkoj stanici Palić.

U teretnim vagonima prevožen je kamen za izgradnju auto puta, čije je istovarno mesto železnička stanica Palić. Komisija za vanredne događaje srpskih železnica iz železničkog čvora Subotica je na terenu i radi na utvrđivanju činjenica, navodi se u saopštenju.

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4945
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.