Komentara: 4
Pregleda: 8878

Od sutra novi red vožnje autobusa i nova linija saobraćanja linije 6a

06.09.2015. u 14:13h
Izvor: Subotica.com
JP "Subotica-trans" će od sutra primenjivati novi red vožnje u gradskom saobraćaju, a doćiće i do promene u saobraćanju linije 6a.
Od sutra novi red vožnje autobusa i nova linija saobraćanja linije 6a

Najznačajnije promene su u redu vožnje linije 3 gde su pojedini polasci prilagođeni potrebama putnika za presedanjem na druge linije gradskog saobraćaja, zatim na liniji 6c koja će saobraćati na izmenjenoj trasi linije odnosno od ponedeljka će linija 6c saobraćati do Jadrana umesto do Štrosmajerove ulice a na liniji 16 će subotom i nedeljom u poslepodnevnim časovima polasci biti realizovani na pola sata umesto dosadašnjih sat vremena.

Takođe od sutra će linija 6c saobraćati na novoj trasi linije sa novim redom vožnje. Naime od ponedeljka linija 6c će saobraćati od Simensa do Lifke kao i do sada ali će se nakon toga kretati ulicom Trg žrtava fašizma preko Zmaj Jovine ulice do Jadrana gde će mu biti krajnje stajalište. U povratku od Jadrana autobus će se kretati ulicom Maksima Gorkog, Matije Gupca (po završetku radova na vodovodnoj mreži) do stajališta Lifka odakle nastalja prema preduzeću Simens Somborskim putem.

Shodno tome da je ovim linija 6c produžena doći će do korekcije polazaka. Linija će i dalje saobraćati radnim danima u vršnim periodima opterećenja s tim da će broj polazaka biti manji.

Kompletan red vožnje možete od sutra da pogledate na sajtu Suboticatransa., a korisnici pametnih telefona sa android platformom mogu i da instaliraju aplikaciju "SuTrans - Red vožnje" na kojoj će se takođe sutra ažurirati novi red vožnje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 8878
Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

red vožnje autobusa

autobuske linije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.