Komentara: 14
Pregleda: 7180

Od sutra novi način naplate parkinga

30.06.2011. u 22:13h
Izvor: RTV Yueco
Od sutra novi način naplate parkinga

Sutra se menjaju cene parkinga. Umesto dosadašnjih sedam, biće četiri zone, a u Prvomajskoj ulici počinje da se naplaćuje parking u okviru žute zone. U toku su i radovi na postavljanju rampi na „Mlečnoj pijaci“, odnosno na uvođenju novog sistema naplate parkiranja. Do završetka radova, vozači će parking mesta moći da koriste kupovinom parking karata ili elektronski, slanjem SMS poruke na broj 9242 koja važi za celu žutu zonu, ili na broj 9246 koja podrazumeva celodnevno parkiranje u žutoj i plavoj zoni.

Ladislav Sabo iz Subotice svaki dan koristi usluge parkinga. Puno putuje i kada uporedi cene parkiranja sa drugim gradovima u zemlji Subotica se svrstava među skuplje gradove. Smatra da je parking preskup i nada se da će se sa smanjenjem broja zona napraviti red u parkiranju.

Novina je i uvođenje dnevnih karata za crvenu, žutu i plavu zonu koje se, ubuduće, osim na kioscima, mogu kupiti i putem SMS-a. Dnevna karta u crvenoj zoni iznosi 300,00 dinara - bez vremenskog ograničenja, a 190,80 dinara u žutoj i plavoj zoni isto takođe bez vremenskog ograničenja. Ukoliko kupite dnevnu kartu u crvenoj zoni imate pravo da parkirate ceo dan na istom mestu.

Parking karte kupljene po staroj ceni, kao i parking karte za narandžastu, belu i ljubičastu zonu koje su ukinute važe do 31.jula. Na šalterima za reklamacije u Parkingu mogu da se zamene uz doplatu za predviđenu zonu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 7180
Povezane teme

jkp parking subotica

zona za parkiranje

zone za parkiranje u subotici

parking zone subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.