• Pregleda: 4201

Od sutra isplate za nezaposlene

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je danas da od sutra počinju isplate za nezaposlena lica.
Od sutra isplate za nezaposlene

Isplata naknada za nezaposlena lica vršiće se preko Poštanske štedionice po sledećem rasporedu:

Isplate počinju u subotu (28. jun) kada će biti isplaćene novčane naknade nezaposlenim licima za maj 2014. godine.

Od ponedelјka u Poštanskoj štedionici isplaćivaće se privremene naknade (za novembar 2013.) koje se isplaćuju preko Nacionalne službe za zapošlјavanje, korisnicima koji žive na i van teritorije AP Kosova i Metohije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Bik Odgovori
Kojim nezaposlenim licima?Koji su dobili otkaz ili vazi za sve nezaposlene?
Always Ultra Odgovori
Bik

Uslov je da ste ostali bez posla (verovatno otkazom) i da ste najmanje 9 meseci bez posla.

U suprotnom - ako niste ni imali posap - mozete se obratiti jedino Centru za socijalni rad koji isplacuju neku mizernu novcanu "pomoc" ( oko 7000 din mesecno / 9 meseci u godini ). Ali bolje ista nego nista !
Vesko Odgovori
Samo nemojte da pretarate u davanjima zaposlenima i nezaposlenima.
Bik Odgovori
Hvala na informaciji!
buntovnik Odgovori
Sa jedne strane upadanje u zamku velikih ambicija i rezultata,kontraproduktivno.Primer skromnih rukometasica i visokih rezultata.
S druge strane licne ambicije i nepovredivost celnika dovodi do hronicne neorganizacije,rasplinutosti hijerarhije,namerne podeljenosti drustva.Trazenje resenja u kopiranju od drugih ne moze biti originalno ,ni najbolje resenje.<iz proteklog perioda(citaj sistema) moze se ne samo izbaciti nego i vratiti ono sto je bilo gotovo primereno nasem mentalitetu.Eu totalno? Ne ,nas nacin nas put.Upozorenja pojedinaca,pokazano ispravnom kasnijom rezultantom,do dan danas rezultiralo je izolacijom iz drustva i ekonomskim sankcijama na granici krsenja
ustavnih nacela po sistemu secesione interpretacije.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.