Komentara: 7
Pregleda: 7764

Od 01. jula - 4 zone za parkiranje

10.06.2011. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
Od 01. jula - 4 zone za parkiranje

Od prvog jula u Subotici će biti umesto sedam četiri zone za parkiranje. Ostaju u funkciji crvena, žuta, plava i zelena. Biće promenjene i cene parkiranja, tako da će u nekim zonama doći do pojeftinjenja, a u drugim do poskupljenja. Gradsko veće usvojilo je predlog Parkinga o novom zoniranju grada.

Ukidaju se narandžasta, ljubičasta i bela zona. Parking je odlučio na napravi novi plan zona za parkiranje, jer više od 50 odsto reklamacija se odnosilo na parkiranje u pogrešnoj zoni. Mišljenja Subotičana su podeljenja po ovom pitanju.

U JKP “Parking” kažu da će parkiranje u Žutoj zoni koštati 28 dinara po času, umesto dosadašnjih 31 dinar. Crvena zona gde je dozvoljeno parkiranje do 120 minuta plaćaće se 37 dinara po času, zelena 78, a plava 19,40 dinara. Biće smanjena i cena doplatne karte i iznosiće 1000 dinara.

Novina je uvođenje dnevne karta u Crvenoj zoni koja će koštati 300 dinara. Kod Mlečne pijace biće zatvoren parking, a cene pauka ostaju iste kao i do sada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 7764
Povezane teme

jkp parking subotica

zona za parkiranje

zone za parkiranje u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.