• Pregleda: 7169

Očišćena mala deponija na Kelebiji (Prvomajska ulica)

Foto: Ilustracija
Očišćena mala deponija na Kelebiji (Prvomajska ulica)

Radnici JKP "Čistoća i zelenilo", po nalogu komunalne inspekcije, u petak su ispraznili eko–kontejner u Prvomajskoj ulici na Kelebiji, na putu prema Majdanu, i očistili prostor oko njega.

Kako tvrde u inspekciji, eko–kontejneri, kojih ima petnaestak u okolini grada, problematični su samo na Kelebiji, jer se na tim lokacijama gomila smeće iz domaćinstava, a posude tek povremeno prazne. Rešenje je, smatraju, da se odnošenje smeća umesto u žutim vrećama, koje malo ko od stanovnika koristi, zameni tipskim kantama.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

6
ERZI Odgovori
EKO kontejner??pa ovo je laz kakav Eko kontejner svuda po Kelebiji se nalaze obicni limeni kontejneri a u sumi oko njih milioni.milioni plasticnih kesa koji godinama lete po sumi,ako je to Komunalnoj EKO...uostalom dokumentovacemo danas fotografijama
Kelebija Odgovori
Na jednom piše donacija opštoj bolnici.Za par dana ista količina smeća će biti u kontejnerima,oko njih i u šumi.Izmestite ih iz šume i povećajte broj.Zašto niste postavili sliku tih kontejnera u svom članku?????Teško vam je otići do Kelebije?
zarkos Odgovori
I predpostavljam da su to smece odneli na deponiju izmedju sandora i prozivke da se zaraza brze siri po ta dva naselja.pojedini stanari prozivke po ovim vrucinama kada luftiraju stanove fino osete aromu rezultata subotickog urbanizma.dok pojedincima u sandoru vetar donosi smece u dvoriste,ne smeju ni bunar da koriste da ne bi pili otrovanu vodu.
Ferko Odgovori
SIGURNO Resenje problema, odmah potpuno rasformirati upravu komunalne inspekcije ,( momentalni otkaz bog nesposobnosti) izabrati jednu ali odgovornu osobu sa jasnim obavezama i sankcijama za neizvrsenje tih obaveza, i to je to.
Zorkas Odgovori
A sta je sa deponijama u Sutjeskinoj ulici i okolini.Dole bando ZUTA ,dosta genocida i diskriminacije .
pajo Odgovori
Pa prva slika ulazka voza u grad Suboticu iz pravca NS je brdo deponije! Veoma lep privlacan prizor! A o regionalnoj deponiji sledeci put pred izbore!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.