Komentara: 9
Pregleda: 17995
Foto

Obrušile se cigle na krov porodične kuće i zatrpale dečiju sobu

05.02.2020. u 15:51h
Izvor: Subotica.com
Na krov porodične kuće Ljiljane Stojnić u kojoj živi sa dvoje dece, obrušile su se cigle sa susednog objekta i zatrpale dečiju sobu. Na sreću, niko od ukućana nije povređen, a zbog to što je kuća nebezbedna za život, Ljiljana i deca trenutno borave kod prijateljice jer, kako kažu, nemaju kud.
Obrušile se cigle na krov porodične kuće i zatrpale dečiju sobu

Kako prepričava naša sugrađanka Ljiljana Stojnić, do nezgode je došlo juče, nešto posle 18 časova, kada se nalazila u kući sa jedanaestogodišnjim sinom. Kaže da je dečak svega pet minuta pre nego što će se srušiti krov u sobi radio domaće zadatke za pisaćim stolom, a kada je došao u dnevnu sobu da joj pokaže nešto na telefonu, začuo se stravičan zvuk.

- Mislila sam da je eksplozija, u stvari nisam ni znala šta se desilo i kad sam izašla napolje videla sam da se komšijski zabat i deo krova srušio na krov moje kuće. Onda smo krenuli ka dečijoj sobi, videli smo cigle svuda po krevetu i da je zatrpana - priča Ljiljana.

Obrušile se cigle na krov porodične kuće i zatrpale dečiju sobu

Objašnjava da je odmah je pozvala policiju, iz koje su je uputili na komunalnu policiju koja je izašla na teren i napravila zapisnik, dok joj je građevinska inspekcija jutros naložila da se iseli iz kuće zbog toga što je, kako su joj rekli, objekat nebezbedan za život.

- Trenutno se nalazim kod prijateljice sa decom, jer nemam gde drugde - objašnjava Ljiljana, koju su obišli i predstavnici vlasnika susednog objekta. - Dobila sam usmeno obećanje da će da obezbede neki smeštaj i da će da saniraju štetu. U momentu dok je kod nas bila predstavnica komšijske zgrade cigle su još uvek padale, zvuk je bio jeziv i ona je tako pobegla iz kuće i govorila da je ovo strašno i da izađemo odatle.

Obrušile se cigle na krov porodične kuće i zatrpale dečiju sobu

Obrušile se cigle na krov porodične kuće i zatrpale dečiju sobu

Naša sugrađanka za sada nema nikakvu procenu o visini materijane štete koju je pretrpela kuća, ali ističe da joj najteže pada što ne zna kome da se obrati za naredne postupke.

- Za sada ne znam ništa, treba da nastavim da istražujem, jer koliko znam ne postoji neka služba u kojoj možete da se informišete kada se ovako nešto desi za dalje korake - kaže Ljiljana.

Izvor: Subotica.com
Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće Obilazak porodičnog objekta na koji se obrušio deo zida susedne kuće
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 17995
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.