Komentara: 0
Pregleda: 1542

Obrušene šahte opasnost za građane

25.11.2008. u 00:07h
<p>Stanovnici i radnici ulice Korzo 7 već nekoliko meseci imaju problema kako sa odpadom koji nemaju gde da odlažu, tako i sa obru&scaron;enim &scaron;ahtama koje predstvaljaju opasnost po prolaznike.</p>
Obrušene šahte opasnost za građane

Prema rečima zaposlenih u buticima u pasažu na korozu, obrušene šahte stvaraju i njima i prolaznicima veliki problem. Nekoliko poslednjih puta, oni su primetili da po kišnom vremenu veliki broj pacova napušta pukotine ispod šahti, a pre nekoliko meseci dogodio se i blaži incident.

Iz Javnog Komunalnog Preduzeća Vodovod i Kanalizacija kažu da im niko ovaj problem nije prijavio, jer bi u suprotnom oni taj problem već rešili.

Još jedan problem predstavlja smeće. Gvozdene kante koje su nekada ovde bile postavljene ukradene su preko noći. Nakon toga, pasaž je dobio plastični kontenjer koji je tamo bio svega nekoliko dana, da bi i on nakon toga bio ukraden. Iz Javnog Komunalnog Preduzeća Čistoća i Zelenilo kažu da stanovnici i radnici obrate malo više pažnje na kante za smeće, jer oni nisu u mogućnosti da im stalno dostavljaju nove.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1542
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.