• Pregleda: 2493

Obrazovanje u socijalnoj zaštiti

Predstavnici Gerontološkog centra iz Subotice otputovali su u London gde se održava peta runda sastanka radne grupe evrosocijalne mreže za menadžment inovacije.
Obrazovanje u socijalnoj zaštiti

Cilj Gerontološkog centra jeste da pripremi radni dokument koji će predstaviti na kongresu u Dablinu u junu, koji ima za ideju da poveže obrazovanje u socijalnoj zaštiti.

Obrazovanje u socijalnoj zaštiti je jedan od problema, jer postoji određeni broj kadrova koji se ne obrazuju, ni u Srbiji, a ni u zemljama Evropske unije. Cilj je da se pronađe jedinstveni model koji bi ponudio evropskim zemljama mogućnost formalnog obrazovanja u oblasti negovateljstva.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Srđan Olman

povezane teme

11
h_d Odgovori
Vest bi mogla da se postavi i na sledeći način:

Građanin (sa slike) neumorno pronalazi nove i nove načine da koristeći sredstva osiromašenih građana iz budžeta Skupćine-općine Subotica, koja bi mogla da se utroše za neophodnije stvari, koristi za samopromociju i lična zadovoljstva u vidu turističkog obilaska londonskih pivnica i burekdžinica koja liče na zavičajna.

Inače, ovo je neverovatno. Da li postoji limit Gerontološkog u vidu ograničavanja trošenja budžetskih sredstava i ko uopšte kontroliše ovo lice?
Jbt Odgovori
Kako ti ne dosadi vise jbt da smaras
mali Odgovori
supe tamam da popunimo praznine koje nam nedostaju i da posle mozemo saosvesno i odgovorno da vodimo brigu jedni o drugima ,posto je covek najvece bogatstvo ,ali mnogima je samo materijalna prolaznost u glavi
kalimero Odgovori
Da je adekvatno obrazovan, ne bi bio toliko bezobrazan da se,na tuđoj muci,toliko samoreklamira kao da volontira a ne da troši iz budžeta!!!
Konjic Odgovori
Ovaj Ivanisevic je dosadio i Bogu i svetu! Daj vise neka ga mrdaju da ga ne gledamo vise...i neka vodi svoga dragoga zemljaka Tadica, unistise kako Srbiju tako i Suboticu... Ko ih tamo i postavi?
Bas bih voleo da vidim njegov raport sa ovog samita i sta je postignuto - jedno veliko nista!
[*...*]
zoran Odgovori
Ove Montipajtonske price iz Subotice sve vise podizu rejting DS-a,sto ce ih odvest opet na vlast.Zamislite benefite za socijalne ugrozene posle Ivaniseviceg povratka iz Londona i Dablina.U starackim domovima ce se otvarati ispostave privatnih fakulteta.A tu je sustina cele price,penzioneri posle zavrsenog Megatrend vecernjeg kursa vracaju se na posao a stim se odricu penzije a iznova postaju porezni obveznici.Dakle svakako treba pozdraviti Ivaniseviceve sluzbene puteve a po mogucnosti obezbediti mu diplomatski pasos za lakse putovanje.
bukin Odgovori
I naravno Dzej!
Pa dokle vise. Kako vas nije sramota.
A ko je otputovao u London. Pa naravno Dzej.
ffilozzoff Odgovori
Ovaj malo,malo,pa putuje na ostrvo? Ko to placa? [*...*]! Zbog ovakvih sarlatana DS samo gubi ugled! Pa on je ove godine vise putovao od Nikolica?
Bunjevac-Hrvat Odgovori
Ovaj doktor vešerajskih nauka stvarno smara!
penzioner Odgovori
Da li ste obisli Gerontoloski centar,klubove i upoznali se sa svim sadrzajima koje nude penzionerima?Postoji neko u ovom gradu koji vodi racuna i o nama.Nemam nameru da pisem koja nam se pomoc pruza.Ovaj gospodin sa slike to godinama gradi i nesebican je u tome i zato zelim da stanem u njegovu odbranu.Svi smo sada politicari,komentatori.
S2 Odgovori
Pošto lik sa gornje fotografije već godinama ima svoju stalnu rubriku na gore navedenoj televiziji (izvor "vesti"), nema potrebe da ga i ovde ubacujete. Još malo pa će nam i iz frižidera iskakati...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.