Komentara: 6
Pregleda: 3804

Obnovljena pruga na relaciji Subotica - Sombor

19.08.2013. u 14:47h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Na pruzi Subotica - Sombor nakon sanacije koloseka između Tavankuta i Bajmoka, koji je bio oštećen u krađi, ponovo je uspostavljen redovan putnički saobraćaj.
Obnovljena pruga na relaciji Subotica - Sombor

Kako su saopštile Železnice Srbije, saobraćaj na pruzi Subotica-Sombor od jutros se nesmetano odvija i svi vozovi za prevoz putnika na ovoj relaciji kreću po redu vožnje.

Železnički saobraćaj na ovoj deonici bio je u prekidu od 13. avgusta kada je, zbog krađe šrafova na koloseku, iskliznuo poslednji vagon teretnog voza, koji je saobraćao tom prugom.

Prilikom iskliznuća vagona totalno je oštećeno 70 metara, a delimično 350 metara koloseka, oko 500 betonskih pragova, polomljena su tri telefonska stuba, a oštećen je i teretni vagon.

Uzrok ovog vanrednog događaja je krađa 235 tirfona (šrafova) iz koloseka, zbog čega je došlo do širenja koloseka i iskliznuća vagona.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3804

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.