Komentara: 0
Pregleda: 4787

Obnovljen parket u sali OŠ Sonja Marinković

19.07.2011. u 18:42h
Izvor: RTV Yueco
Obnovljen parket u sali OŠ Sonja Marinković

Pokrajinski sekretarijat za omladinu I sport u saradnji sa lokalnom samoupravom nastavilo je rekonstrukciju, sanaciju i adaptaciju, opremanje i izgradnju sportskih terena, sportskih borilišta i fiskulturnih sala. U osnovnoj školi Sonja Marinković završena je reparacija parketa tako da će đaci od prvog septembra moći nesmetano i bezbedno da obavljaju časove fizičkog vaspitanja.

U sanaciju i reparaciju postojećeg parketa uloženo je oko 300.000 dinara. Polovinu sredstava izdvojio je pokrajniski sekretarijat za omladinu i sport a polovinu grad Subotica.Sanacija parketa će u mnogome pomoći da se đaći pomenute osnovne škole osećaju bezbednije i da zajedno sa nastavnicima kvalitetnije obavljaju nastavu fizičke kulture. U prethodne dve godine osnovna škola Sonja Marinković dobila je teren sa tartan podlogom kao i teniski teren tako da je ovom investicijom škola na Prozivci postala ozbiljam sportski centar. Saradnja resora za sport grada Subotice i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu će se nastaviti I u budućnosti. Najavljena je i rekonstrukcija terena u osnovnoj školi Jovan Jovanović Zmaj.

Ukupna suma koja je investirana za sanaciju, adaptaciju, opremanje I izgradnju sportskih terena, sportskih borilišta I fiskulturnih sala širom vojvodine iznosi 12 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4787
Povezane teme

oš sonja marinković

obnovljen parket u školi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.