Komentara: 6
Pregleda: 6177
Foto

Obnova objekata OŠ "Sveti Sava"

28.03.2017. u 13:04h > 19:02
Izvor: Subotica.com
Posle mnogo godina, objekti OŠ „Sveti Sava“ zasijali su novim sjajem. U centralnoj zgradi u Aleksandrovu obnovljena je fiskulturna sala, dok je u isturenom odeljenju u Bikovu rekonstruisan krov i radi se na sređivanju fasade.
Obnova objekata OŠ "Sveti Sava"

Po rečima gradonačelnika Bogdana Labana na primeru obnove objekata škole vidi se dobra saradnja lokalne samouprave sa pokrajinskom i republičkom vladom, jer su sredstva dobijena putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, kao i domaćinsko poslovanje, jer su u realizaciji projekta napravljene značajne uštede.

- Nova tarafleks podloga zamenila je stari dotrajali parket,  vrednost ove investicije je 1.8 miliona dinara, a zamenjeni su prozori i vrata na fiskulturnoj sali i sređene su svlačionice, u šta je uloženo oko tri miliona dinara – objasnio je gradonačelnik Bogdan Laban. - Bikovo, kao ruralna sredina je značajna za grad, i ono što smo obećavali da ćemo se podjednako odnositi prema gradskim i seoskim sredinama, sada smo i pokazali. Lokalna samouprava je izdvojila oko dva miliona dinara, za obnovu postojećeg krova od azdbestnih ploča koje nisu bezbedne za zdravlje. Radimo na fasadi, a u toku je tender za zamenu stolarije, odnosno svih vrata i prozora.

Obnova objekata OŠ "Sveti Sava"

Obnovljene objekte danas je obišao i Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, koji je, kako kaže, više nego zadovoljan onim što je video.

- Sredstva su utrošena namenski, vodilo se računa o svemu, a čak se napravila i ušteda u odnosu na odobrena sredstva putem konkursa. Obnovom parketa deca će imati bolje uslove u nastavi fizičkog vaspitanja, a obnova prozora doprineće boljoj energetskoj  efikasnosti objekta – istakao je Batez. - Ovo je primer dobre prakse u kojoj loklane samouprave delegiraju prioritete, a kako je i ove godine, do 28. aprila, otvoren konkurs i očekujemo da nastavimo da ostvarujemo dobar partnerski odnos.

Obnova objekata OŠ "Sveti Sava"

Izvor: Subotica.com

Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta

Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta Obilazak OŠ "Sveti Sava" u Bikovu povodom uređenja objekta
Pogledaj ostale fotografije

Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu

Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu Obilazak renovirane fiskulturne sale OŠ "Sveti Sava" u Aleksandrovu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 6177
Povezane teme

bogdan laban

vladimir batez

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.