Komentara: 9
Pregleda: 3697

Obezbeđena tehnička dokumentacija za obnovu fasade Hemijsko-tehnološke škole

28.03.2015. u 20:47h
Izvor: Radio Subotica
Obezbeđena tehnička dokumentacija za obnovu fasade Hemijsko-tehnološke škole

Hemijsko–tehnološka škola je sopstvenim sredstvima i zahvaljući ljudima dobre volje obezbedila tehničku dokumentaciju za radove na fasadi zgrade škole, kaže direktor ove škole Nikola Matković i dodaje da je Zavod za zaštitu spomenika izradio uslove, te da je sa svom tom dokumentacijom škola potpuno spremna, ukoliko se obezbede pare, da počnu radovi na fasadi.

Ukupna vrednost radova je oko 70 miliona dinara, ali se još ne zna kada će radovi da počnu. Direktor kaže da je gradonačelnik upoznat sa situacijom i da je izrazio spremnost da se potrudi da u budžet za narednu godinu uđu određena sredstva koja bi omogućila početak radova na fasadi.

Projekat predviđa etapno izvođenje, pa se u školi nadaju da bi prva etapa radova mogla da počne naredne građevinske sezone: da se uradi prednji deo i deo sa Beogradskog puta, a vrednost tih radova je oko 30 miliona dinara

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 3697
Povezane teme

hemijsko tehnološka škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.