• Pregleda: 3983

Obezbeđena sredstva za asfaltiranje ulica na Makovoj sedmici i u Bačkim Vinogradima

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine dodelila je Subotici 14,6 miliona dinara po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture.
Obezbeđena sredstva za asfaltiranje ulica na Makovoj sedmici i u Bačkim Vinogradima

Ovim sredstvima biće finansirana izgradnja kolovoza u ulici Bračka, u MZ "Makova sedmica" u vrednosti od 7,8 miliona dinara i Izgradnja kolovoza u ulici Rudi Čajaveca u naselju Bački Vinogradi u vrednosti od skoro 6,8 miliona dinara.

Bespovratna finansijska sredstva su dodeljena za projekte koji će da budu realizovani u ukupno 16 vojvođanskih opština i namenjena su za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije saobraćajnica i saobraćajnih objekata u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Boris Šuman

povezane teme

8
brackas Odgovori
napokon ,nesto se desava...
niko Odgovori
pocela su predizborna asfaltiranja
bisni subocan Odgovori
Samo u onim mesnim zajednicama di je Svm na vlasti.Bravo Maglai,gradonacelnice nas svih gradjana Subotice!!!
Pravdoljub Odgovori
Tavankut i dalje ide u "češalj" sa svojim ulicama. Možemo li mi ikada dobiti ijednu ulicu???
balfasz Odgovori
prvo dovedite gradsku vodu na makovu, pa onda asfalt... ovako ce nadamo se za par godina ponovo biti rasturan beton zbog uvodjenja vode... ajte nesto radite planski ako je moguce....
boa Odgovori
Ja sam mislio da je SVM za 25 godina vladavine sve asfaltirao, uveo kanalizaciju, gradsku vodu, telefone,kablovsku uredio sve komunalije u gradu pa ih zato ljudi ponovo biraju i ponovo su gradonacelnici iz SVM stranke, verovatno zato što jako dobro rade svoj posao?
Ah da, zaboravio sam, to bezobrazni Beograd ne dozvoljava da se asfaltiraju putevi i uvede sve što je potrebno jednom gradu, beograđani su odlučili da sruše pozoriše i zaposle sve beograđane u našoj lepoj gradskoj kući, pih, sram ih bilo!
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Kome da kapnem koju kintu pa da baci lopatu-dve u rupetinu na biciklističkoj stazi u neposrednoj blizini "024"?
balfasz Odgovori
Alisa - vidis da ima obilaznica oko rupe :) - sve po EU standardima
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.