• Pregleda: 1683

Obeležena godišnjica rada Omladinskog kluba "Skladište"

U petak, 7. juna 2013. godine u Omladinskom klubu „Skladište“ održana je promocija Monografije Fondacije „Danilo Kiš“, koju je Fondacija izdala tokom maja 2013. godine. Ovom prilikom održan je celodnevni umetnički program koji je upotpunjen izložbama i koncertima.
Obeležena godišnjica rada Omladinskog kluba "Skladište"

Monografija je nastala povodom prve godišnjice osnivanja Omladinskog kluba „Skladište“ (9. maja 2012. godine), kao i osam godina postojanja Fondacije. Tom prilikom je bio održan celodnevni umetnički program u Omladinskom klubu „Skladište“, koji je obuhvatao i ujedno predstavio umetničke akcije i programe kakve Fondacija kroz svoj rad sa mladima podržava.

U 19 časova bila je otvorena izložba subotičkih likovnih umetnika Emila Kadirića, Svetlane Ždrnje, Kányó Ervina i Vanje Subotić, koja je postavljena u Galeriji „Skladišta“. Od 19.30 je usledio Graffiti Jam Session uz DJ Aki, gde je nekoliko mladih likovnih umetnika iz Subotice oslikalo zidove nove Graffiti galerije “Skladišta”. Potom su od 22 časa nastupili subotički hip hop bend SenkiHáza i od 23  časa beogradski rock bend Kanda, Kodža i Nebojša.

Veliki broj mladih je propratio i na ovaj način obeležio prvu godišnjicu Omladinskog kluba “Skladište”.

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.