Komentara: 1
Pregleda: 3320

O svetskom takmičenju najboljih startap kompanija u Regionalnom inovacionom centru

22.11.2019. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
O svetskom takmičenju najboljih startap kompanija u Regionalnom inovacionom centru

Regionalni inovacioni startap centar Ekonomskog fakulteta u Subotici organizuje interaktivno predavanje (meet up) na temu "Seedstars connecting Serbian startups to the world" - svetskog takmičenja najboljih startap kompanija, koje se održava po drugi put u Srbiji. Događaj će se održati u ponedeljak, 25. novembra, u prostorijama Startap centra koji se nalazi u Poslovnoj zgradi Ekonomskog fakulteta (Adolfa Singera 12/a), s početkom u 17:30 časova.

Ovoga puta predavači će biti Igor Graić, regionalni ambasador svetskog takmičenja za startapove "Seedstars" i autor aplikacije "Love Wall" koja je spojila ljubav i preduzetništvo, Nikola Krstić, programer koji je izumom pametna rukavica "Anora" slepima promenio svet i jedan od kreatora aplikacije "CouchCoach", i Nenad Nikolin, preduzetnik, osnivač i direktor IT konsultantske kuće "Fractal Dimension", osnivač servisa "MojaVizitKarta", aplikacije "CouchCoach", kao i servisa "MojeVino".

Događaj je namenjen studentima, preduzetnicima, kao i onima koji nemaju preduzetničko iskustvo, a žele da steknu znanja i veštine koje će im pomoći u pokretanju sopstvenog poslovnog poduhvata. Broj učesnika je ograničen, te zainteresovani mogu da se prijave putem ovog linka. Nakon popunjavanja raspoloživih mesta, formular će se zatvoriti.

Projekat se finansira iz budžeta Republike Srbije, na osnovu programa podrške osnivanju i radu Regionalnih inovacionih startap centara, koji sprovodi Kabinet ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3320
Povezane teme

predavanje

besplatno predavanje

regionalni inovacioni startap centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.