Komentara: 7
Pregleda: 1958

Novogodišnji vašar "Kizurko" po četvrti put promovisao humanost i dobročinstvo

18.12.2023. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Novogodišnji vašar "Kizurko" po četvrti put promovisao humanost i dobročinstvo

Učenici Osnovne škole "Kizur Ištvan" još jednom pokazali su humanost i veliko srce na delu. Na humanitarnom novogodišnjem vašaru "Kizurko", na preko 100 štandova oni su izložili svoje ručne radove - ukrase, ikebane, slaniše, slatke poslastice, limunade i štošta drugo. 

 - Prikupljeno je 466 hiljada dinara koji će biti uplaćeni na račune Leona i Jasmine, preko organizacije "Budi human". Ovo je četvrti po redu humanitarno-novogodišnji vašar, na kome je bilo preko 100 štandova, iza kojih su stajali đaci i njihovi nastavnici - ističe Jasmina Mandić, učiteljica koja je i idejni tvorac ove manifestacije. 

Novogodišnji vašar "Kizurko" po četvrti put promovisao humanost i dobročinstvoNovogodišnji vašar "Kizurko" po četvrti put promovisao humanost i dobročinstvoOva manifestacija održana je po četvrti put, a iz godine u godinu okuplja sve veći broj ne samo učenika i nihovih roditelja i nastavnika, već i drugih građana. 

 - Kada sam, 2018.  godine, zajedno sa porodicom Vereb, došla na ideju da organizujemo novogodišnji vašar "Kizurko", nisam mogla ni da naslutim da će on postati to što je danas. To je danas vašar koji poesećuju ne samo porodice naših učenika već i građani Subotice. Ponosna sam na ceo kolektiv, jer iznova pokazujemo da smo moćni u složnosti. Meni, kao koordinatoru vašara, bilo je uživanje sarađivati sa kolegama. Takođe, tu je i direktor, koji podrži svaku našu ideju. Možemo biti ponosni, kao škola, da imamo decu i roditelje koji su za primer drugima - objašnjava Jasmina Mandić.

Novogodišnji vašar "Kizurko" po četvrti put promovisao humanost i dobročinstvo

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 1958
Povezane teme

OŠ Kizur Ištvan

kizurko

jasmina mandić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.