Komentara: 5
Pregleda: 1948
Foto

Novogodišnji prijem za predstavnike medija

24.12.2019. u 15:40h
Izvor: Subotica.com
U Medija centar u Gradskoj kući novinari dolaze svakodnevno kako bi javnost izvestili o događajima u našem gradu. Danas su došli drugim povodom. U subotičkom „domu novinara“ organizovan je novogodišnji prijem za predstavnike sedme sile.
Novogodišnji prijem za predstavnike medija

Zahvaljujući se novinarima na korektnom i nepristrasnom  izveštavanju, gradonačelnik Bogdan Laban i Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada, poručujući da je godina bila puna izazova i da je pred svima dosta posla.

- Hvala na  objektivnom informisanju javnosti svih ovih godina. Godina koja na izmaku je bila uspešna kao prethodne dve, a očekujemo da 2020. bude još plodotvornija i da sve ono što radimo tokom godine i završimo – poručio je gradonačelnik Laban. – Hvala na praćenju svih događaja, zajedno smo svedoci onoga šta smo uradili. Vi ste podjednako zaslužni kao i Grad Subotica. Hvala i na objektivnoj kritici, sigurno postoje stvari koje smo propustili, ali ona je dobrodošla i kolektivni partner i Gradske uprave i gradonačenika.

Izvor: Subotica.com
Novogodišnji prijem za medije Novogodišnji prijem za medije Novogodišnji prijem za medije Novogodišnji prijem za medije Novogodišnji prijem za medije Novogodišnji prijem za medije Novogodišnji prijem za medije Novogodišnji prijem za medije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1948
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.