Komentara: 0
Pregleda: 3902

Novogodišnji paketići za učenike Školskog centra

19.12.2011. u 16:19h
Izvor: RTV Yueco
Novogodišnji paketići za učenike Školskog centra

Učenicima Školskog centara za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica u Subotici kolege iz Segedina su poklonili oko 90 novogodišnjih paketića. Već drugu godinu za redom stižu im pokloni iz Mađarske, a između dva centra je uspostavljena odlična saradnja.

U Školskom centru za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica priređena je prigodna svečanost u okviru koje su učenici dobili oko 90 novogodišnjih paketića.U posetu su im došli predstavnici Škole za osobe oštećenog sluha i lokalne samouprave iz Segedina.

Saradnja između dve škole je veoma intenzivna tokom poslednje dve godine i odvija se na nekoliko polja. Posebno je istaknuta saradnja na polju sporta, kao i razmene iskustva.

Školski centar je opremljen najsavremenijom audiološkom opremom. U radu se koriste najsavremenija nastavna sredstva i metode. Školski centar raspolaže posebnim odeljenjem za smeštaj roditelja dok deca prolaze fazu adaptacije na domski život.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3902
Povezane teme

škola za slušno oštećena lica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.