Komentara: 2
Pregleda: 2858

Novogodišnji koktel u Gerontološkom centru

30.12.2011. u 15:37h
Izvor: RTV Yueco
Novogodišnji koktel u Gerontološkom centru

U Gerontološkom centru u Subotici juče je održan novogodišnji koktel na kome su se okupili predstavnici svih gerontoloških centara i ostalih ustanova socijalne zaštite u Srbiji. Skupu su prisustvovali predstavnici grada i ministarstva za rad i socijalnu politiku, a prisutne je nakon oficielnog dela zabavljao tamburaški orkestar “Ravnica”.

Najveći rezultat rada Ministarstva rada i socijalne politike je usvajanje Zakona o socijalnoj zaštiti, istakla je pomoćnica ministra na koktelu. Formirana su tri centra za porodični smeštaj, a i za narednu godinu je obezbeđen novac za nove investicije i finasiranje projekata.

Gerontološki centar u Subotici brine o 680 korisnika i oko pet hiljada ljudi koji žive u svojim domovima. Od naredne godine 15 osoba će biti zaposleno kroz projekat Panonska nega, a i grad je iz budžeta izdvojio više novca za socijalnu zaštitu.

Nakon obraćanja predstavnika ministarstva za rad i socijalnu politiku i Gerontološkog centra prisutni koji su želeli obišli su objekat. Druženje je nastavljeno uz zakusku i tamburaše.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2858
Povezane teme

gerontološki centar subotica

tamburaški orkestar ravnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.