Komentara: 12
Pregleda: 4486

Novoasfalitrane ulice u Subotici

08.07.2011. u 22:03h
Izvor: RTV Yueco
Novoasfalitrane ulice u Subotici

Danas su svečano puštene u saobraćaj ulice Pokreta Nesvrstanih i Erdutska u Mesnoj zajednici „Zorka“. Vrednost radova je 30 miliona dinara, a finansijer Fond za kapitalana ulaganja Vojvodine. Novo izgrađene ulice u dužini od dva kilometra obišao je gradonačelnik Saša Vučinić, predstavnici Fonda, Direkcije kao i mnogobrojni meštani.

Po tek izgrađenom asfaltu u ulici Pokreta nesvrstanih prvo su se provozala deca biciklama. Svi su oduševljeni što su dobili put, jer više neće imati problema sa blatom.

U mesnoj zajednici Zorka, asfaltirane se dve ulice. Erdutska ulica je urađena u dužini od 990 metara, put je širok 5 metara, a ugovorena vrednost radova je 15,24 miliona dinara. Na nju se oslanja ulica Pokreta nesvrstanih koja je nešto uža, tačnije 4metra i asfaltirana je u dužini od 1113 metara. Cena radova ove ulice je 10,23 miliona dinara.

Izvođač radova je “Alpina”, a podizvođač preduzeće “Komgrad”. Rok za asfaltiranje po ulici iznosi u proseku do 20 dana od prijave radova na gradilištu.

Izgradnja ovih ulica pripada programu Direkcije koji finansira pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja, a odnosi se na asfaltiranje 39 ulica. Ukupna vrednost radova za sve ulice je 280 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4486
Povezane teme

Saša Vučinić

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

asflatiranje na zorki

ulice u naselju zorka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.