Komentara: 5
Pregleda: 8270

Novo za Subotičanke u Wellness centru u hotela Galleria

04.06.2013. u 19:22h
Već smo navikli da u Galleria centru uvek ima nešto novo i interesantno. Kao prijatelji sajta iz Galleria centra i ovaj put nas kroz razgovor sa menadžerom Wellness centra, gospođom Brankom Petrić Simić, upoznaju sa dešavanjima u jednom od najvećih wellness centara u Srbiji.
Novo za Subotičanke u Wellness centru u hotela Galleria

- Galleria Wellness centar je osmislio nove Wellness tretmane lica i tela za istinsko i zdravo uživanje koje donosi mir i opuštanje, a rezultat je lepota koja dolazi i spolja i iznutra. Pored blagotvornog efekta koji imaju na lice i telo, novi Wellness tretmani imaju i veoma značajan efekat psihičkog opuštanja koji se postiže za vreme ovih reviralizujućih tretmana.

Dolaskom u naš Wellness centar, svaka dama se posvećuje sebi - svom telu i duhu. Već posle prvog dolaska shvatićete da su posledice zdravog uživanja u wellness tretmanima pozitivne - relaksirano i podmlađeno telo, miran um, razigran duh i pozitivna energija. Novi tretmani u Galleria Wellness centru predstavljaju jedinstveni wellness doživljaj koji provedeno vreme kod nas pretvaraju u kratak odmor.

Rekli ste nam da u ponudi imate tri nova tretmana, koji su to tretmani, kome su namenjeni i šta mogu gosti da očekuju od tih tretmana:

- Za dame koje žele da posvete vreme sebi, pripremili smo „LADY’S TIME“ paket u okviru kojeg se radi Wellness tretman lica koji počinjemo revitalizujućim pilingom lica, nastavljamo blagotvornom masažom lica i dekoltea, zatim nanosimo hidrirajuću masku. Sledeći korak ovog paketa za dame je luksuzno parafinsko pakovanje za dubinsku i intenzivnu negu i hidrataciju Vaših ruku. Na početku tretmana se radi detaljan piling ruku, zatim se stavlja hidratantna maska za ruke, i ruke se potapaju u parafin koji na rukama ostaje 20-tak minuta. Tretman završavamo nanošenjem hidratantne kreme na lice i ruke.

Novo za Subotičanke u Wellness centru u hotela Galleria

- Drugi tretman je “PERFECT CHOCOLATE DAY”, tj. Savršen čokoladni dan je paket za sve one koji vole da uživaju u blagodetima čokolade. Čokoterapija lica i tela popravlja raspoloženje – miris kakaoa podstiče u mozgu lučenje serotonina prirodnog antidepresiva, bogata je vitaminima E i B, kao i oligoelementima P, Mg, Ca i Zn, koji štite i obnavljaju strukturu kože. U čokoterapiji lica naglasak je stavljen na dubinsku hidrataciju, stimulaciju i hranjenje kože.

- I treći tretman je ANTICELULIT TRETMAN I to je potpuno potpuno prirodna i vrlo efikasna metoda za garantovano uklanjanje celulita. Zajedničko dejstvo Parafanga (mešavina parafina i morskog blata punog mineral), seruma i krema daje dugotrajne rezultate. Još jedna pogodnost jeste i nova cena, umesto 2.900,00rsd, nova snižena cena 1.490,00rsd. Takođe I u sklopu prolećne akcija za uplaćenih 9 tretmana, dobijate 1 tretman GRATIS.

Novo za Subotičanke u Wellness centru u hotela Galleria

Pored novih tretmana šta još ima novo u Galleria Wellness centru?

- Kod nas u Wellness centar dobrodošle su i trudnice. Za naše drage trudnice smo pripremili PRENATAL WELLNESS paket koji im omogućava uživanje u blagodetima bezbedne, blage i opuštajuće prenatalne masaže celog tela i lica. Za prijatan završetak tretmana tu je izabrani čaj i voćna salata. Na kraju želim još jednom da napomenem I to da je Galleria Wellness centar korigovao svoje cene za Katarsys program (finske saune, turska kupatila, slana soba, Kneipp vodena terapija, hidromasaže, relax zona i tepidariumi) i sada 4 sata opuštanja i uživanja koštaju samo 690,00 dinara umesto dosadašnjih 990,00 dinara za 3 sata. Više o našem wellness centru možete pogledati na adresi www.galleria-center.com/wellness 

Šta još Subotičani mogu da očekuju u budućnosti od Galleria Wellness centra?

- Pripremamo dosta novih i modernijih stvari u wellness centru ali da ne otkrivamo prerano o čemu se radi, obećavamo da će subotica.com imati ekskluzivno sve nove informacije.

Hvala i puno sreće u daljem radu.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 8270
Povezane teme

hotel galleria

galleria welness

wellness centar subotica

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.