Komentara: 0
Pregleda: 4927

Novo osveteljenje terena na Prozivci

14.04.2011. u 17:32h
Izvor: RTV Yueco
Novo osveteljenje terena na Prozivci

Sinoć je svečano pušteno u rad osvetljenje sportskih terena u naselju Prozivka. Iz budžeta Direkcije za izgradnju grada za ove potrebe izdvojena su skoro dva miliona dinara. U Direkciji spremaju nove projekte koji će biti sprovedeni tokom leta na Prozivci.

Najsrećniji zbog novopostavljenog osvetljenja su najmlađi iz KK Prozivka. Jedan od njih je I Alen Mandić koji se košarkom bavi već šest godina, a sa lepim vremenom nekoliko puta nedeljno dolazi na ove terene da igra košarku sa svojim drugarima.

Zahvaljujući još jednom projektu Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju Grada Subotica“ osvetljena su dva košarkaška, dva odbojkaška i jedan teren za mali fudbal. Na košarkaške terene su postavljena dva gvozdena stuba visine 9 metara sa ukupno 8 reflektora snage 250 W, na odbojkaške terene dva stuba sa 4 reflektora iste snage, a teren za mali fudbal je osvetljen sa 8 reflektora snage 250 W koji su postavljeni na 4 gvozdena stuba visine 9 metara. Kompletne radove je izvelo preduzeće „ENING“ iz Subotice, a vrednost investicije je oko 1,9 miliona dinara.

Povodom puštanja u rad osvetljenja na sportskim terenima, koje će omogućiti mladima I onima koji se tako osećaju da igraju basket, mali fudbal, odbojku ili tenis tokom leta I noću organizovan je I mini turnir u basketu. Učestvovale su ekipe lokalne samouprave Grada Subotica, JP „Direkcija za izgradnju Grada Subotica“, Mesne zajednice „Prozivka“ i subotičkih medija.

U Direkciji planiraju da tokom leta popularno nazvano “brdo” na Prozivci u toku leta osposobe za potrebe najmlađih u toku zime. Planira se vađenje svih oštrih delova iz tog brda, ozelenjavanje, a tokom zime – sankanje. Na radost najmlađih.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4927
Povezane teme

Josip Kovač Striko

Direkcija za izgradnju grada Subotice

košarkaški teren

Subotica prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.