Komentara: 16
Pregleda: 9640
Foto

Novi Žednik dobio sportske terene

23.07.2019. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući ulaganjima Grada Subotice umesto livade, na izlazu iz Novog Žednika sada se prostiru sređeni sportski tereni za košarku, rukomet i mali fudbal.
Novi Žednik dobio sportske terene

U izgradnju terena, na kojima je sada tartan podloga i novi sportski mobilijar, iz gradskog budžeta uloženo je sedam miliona dinara.

- U protekle tri godine velika  su ulaganja u sportsku infrastrukturu u radu. Pored kapitalnih projekata, poput Gradskog stadiona, na kome smo obnovili atletsku stazu, travnatu podlogu, napravili reflektore a ove godine, najverovatnije u novembru, krećemo u rekonstrukciju celog objekta posle čega ćemo dobiti stadion po svim evropskim standardima, i Hale sportova, u koju smo uložili deset miliona za klimatizaciju, nismo zaboravili ni mesne zajednice i ulaganja u sportsku infrastrukturu u školama - podsetio je gradoačelnik Bogdan Laban. - Do sada smo otovorili šest sportskih terena u školama a ovo je peta mesna zajednica, koja je dobila sporski teren. I u narednom periodu ćemo pomagati razvoj prigradskih i seoslih naselja, kako bi građani imali jednake uslove za život, kao što je u gradu.

Novi Žednik dobio sportske terene

Novi Žednik dobio sportske terene

U ime meštana Novog Žednika, Duško Petrović, predsednik Savet MZ, zahvalio se što je selo za kratko vreme dobio jedan savremeno uređen sportski objekat.

- Ovo je  lep poklon za naš FK "Preporod", koji će  proslaviti 80 godina postojanja. a ovom prostoru sportskog centra pre samo tri, četiri godine bila je jedna velika livada, ali smo počeli da uređujemo i dodajemo nove sadržaje.  Stvaramo uslove da se stanovnici Novog Žednika bave sportom - istakao je Petrović. - Zahvaljujem se i na pomoći u radu sportskog društva, organizaciji  manifestacija. Novi Žednik je bio sportsko mesto i tako će i ostati.

Novi Žednik dobio sportske terene

Izvor: Subotica.com
Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku Obilazak sportskih terena u Novom Žedniku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 9640
Povezane teme

nemanja simović

sportski teren

bogdan laban

sređivanje sportskih terena

sportska infrastruktura

ulaganje u sportsku infrastrukturu

sportski tereni

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.