Komentara: 22
Pregleda: 3773
Foto

Novi sloj asfalta u Ivangradskoj ulici

31.07.2023. u 16:24h
Izvor: Subotica.com
U toku su radovi na rehabilitaciji i proširenju kolovoza u Ivangradskoj ulici u MZ "Ker", kao i u Ulici Ante Parčetića u Kertvarošu.
Novi sloj asfalta u Ivangradskoj ulici

Nakon Ive Andrića i Šime Tikvickog, u MZ "Ker" biće rehabilitovana još jedna ulica.

- U Ivangradskoj se izvode radovi u dužini od 280 metara, a ulica će biti proširena sa četiri na pet metara. Po završetku radova biće povećana bezbednost i protočnost saobraćaja, kao i protok saobraćaja budući da se u blizini nalazi OŠ "Ivan Milutinović" -  kazao je gradonačlenik Stevan Bakić prilikom obilaska radova - Vrednost  ovih radova je 5.8 miliona dinara i sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta.

Novi sloj asfalta u Ivangradskoj ulici

Osim u Ivangradskoj, u toku su i radovi na rehabilitaciji kolovoza u Ulici Ante Parčetića, a gradonačelnik Bakić je najavio nastavak ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu.

Nastavljamo sa radovima, u narednom periodu nas očekuje još lepih vesti. Za održavanje i razvoj saobraćajne infrastrukture iz gradskog budžeta ove godine izdvojena su sredstva u visini od 368 miliona dinara, Uprava za kapitalna ulaganja izdvojila je još 250 miliona dinara, a projektom "LIID" za razvoj lokalne infrastrukture za Suboticu je predviđeno 2.886.000 evra  - pojasnio je prvi čovek grada.

Radove na rehabilitaciji i proširenju ulica u Subotici izvodi kompanija "Vojput" iz koje podsećaju da su tokom godine realizovani važni infrastrukturni projekti i u okolini. 

Novi sloj asfalta u Ivangradskoj ulici

- Počeli smo radove na deonici Šupljak - Male Pijace u dužini od 2 km, a put će biti proširen za tri metra. Ove godine uradili smo i spoj od Alekse Šantića do Bajmoka i sada je taj koridor povezan od Subotice do graničnih prelaza Bački Breg i Bezdan. Trenutno se radi i na proširenju puta Kljajićevo - Telečka, kao i na rekonstrukciji deonice između Bačkog Sokolca i Bačke Topole, a pri kraju su i radovi na putu Apatin - Sombor - istakao je Vukoslav Vukoslavović iz kompanije "Vojput".

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice Obilazak radova na rehabilitaciji Ivangradske ulice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 22
Pregleda: 3773
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

vojput

saobraćajna infrastruktura

mz ker

stevan bakić

putna infrastruktura

rehabilitacija saobraćajnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.