• Pregleda: 4120

Novi režim saobraćaja kod Gimnazije

Novi režim saobraćaja kod Gimnazije

Na osnovu predloga Saveta za bezbednost u saobraćaju, komunalni inspektor je doneo rešenje o izmeni režima saobraćaja na raskrsnici ulica Rudić, trg Jakaba i Komora, ulice Petefi Šandora i Ištvana Sečenjia (trg ispred Gimnazije).

Od 29. jula na ovoj saobraćajnici prestaje da važi pravilo desne ruke za ulazak u raskrsnicu (neregulisana raskrsnica). Saobraćaj će se regulisati postavljanjem vertikalne i horizontalne signalizacije u skladu sa Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji, prednost prolaska ima vozilo koje se nalazi u raskrsnici.

Novi režim će početi da se primenjuje od 29. jula, nakon postavljanja nove vertikalne signalizacije.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

10
GILE Odgovori
Ko je ovde lud,tamo je pravilo kruznog toka,i stoje znakovi jos od marsla tita,a niko ih nije postovao,izmisljali su pravilo desne ruke jer nisu znali kako se vozi u kruznom toku,sto neznaju mnogi ni danas.
gari Odgovori
@GILE

Da Gile je upravu, to je kružni tok, a ima i znak tako da ne postoji to pravilo desne ruke. Minus za novinara yueco-a
mrga Odgovori
Bravo Gile.
Srpski Odgovori
Gile, a vidim ti bas ne znas pravopis i gramatiku. Posle znakova interpunkcije ide razmak, a ne pise se "neznaju", nego ne znaju. A ako se postovala postavljena signalizacija, onda nije bilo problema cak ni u tom kruznom toku...
Ivana Odgovori
Na polaganju vozackog ispita, kao i na obuci, uci se i vozi po pravilu desne ruke.
Legija Odgovori
@Srpski:
Iskreno, koga zanima to što si napisao? Pa šta ako, možda, ne zna dobro pravopis i gramatiku? Da li to možda umanjuje istinitost onoga što je napisao? Ne bih rekao.

Zašto ne nađeš posao lektora pa se tamo prose##vaj, ovde nikoga, ni najmanje, ne zanima da li je neko napisao rečenicu gramatički pravilno ili ne, jedino vas "Grammatik macht frei" likove. Iskuliraj, njegovo (ne)poznavanje gramatičkih pravila srpskog jezika nije tvoj, već njegov problem koji će on rešiti ili neće bez obzira na tvoje zakeranje.

Mir i ljubav svima!
Always Ultra Odgovori
@ Srpski

Pa dobro, jeste bitno kako pisemo, iako ni ja nisam savrsen po tom pitanju- rekoh vec nekom da je osnovno da napise prevod citata na stranom jeziku ( gramatika oslobadja) pa to i vas podsecam.
U vezi teme, da li to znaci da se sve pretvara u kruzni tok (makar kockastog oblika)?
bunjevac Odgovori
@Srpski, nataknem te na bambus sa razmakom i bez razmaka. Javi se kad budeš imao šta da napišeš, sa razmakom i bez razmakom.
bunjevac Odgovori
@Always Ultra
Da se našalim na tvoj račun. Ti si matimatički nepismen koja kocka, kvadrat !!
Always Ultra Odgovori
@ bunjevac

Podrzavam vas odgovor Srpskom! Pa neki cetvorougao, dobro, dobro....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.