Komentara: 0
Pregleda: 1230

Novi projekti

12.11.2008. u 17:04h
<p>Na sednici Upravnog odbora Fonda za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, doneta je odluka o odobravanju dodatnih sredstava za finansiranje projekata na teritoriji grada Subotice u visini od oko 103 miliona.</p>

Na sednici Upravnog odbora Fonda za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, doneta je odluka o odobravanju dodatnih sredstava za finansiranje projekata na teritoriji grada Subotice u visini od oko 103 miliona. Između ostalog, novac je odobren za renoviranje i adaptaciju Gradskog muzeja, izgradnju kanalizacije u ulici Braće Radić, rekonstrukciju daljinskog grejanja i izgradnju puteva na području prigradskih i gradskih mesnih zajednica. Novac je izdvojen i za preusmerena sredstva u visini od 74. 368,000 dinara, koja će biti korištena za izgradnju zapadnog magistralnog vodovoda i paralelnog sekundarnog cevovoda, magistralnog vodovoda Subotica – Palić, asfaltiranje ulica, proširenje kapaciteta azila za pse i mačke lutalice, izradu projektno – tehničke dokumentacije za infrastrukturno opremanje Industrijskog parka, kao i za izradu projektno tehničke dokumentacije za izgradnju, adaptaciju i infrastrukturno opremanje više objekata u prigradskim mesnim zajednicama.

Postavljeno pre 15 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1230
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.