Komentara: 0
Pregleda: 1575

Novi krov Politehničke škole

01.10.2010. u 17:49h
Izvor: RTV Yueco
Novi krov Politehničke škole

Politehnička škola dobila je novi krov.

Zahvaljujući sredstvima gradskog budžeta, AP Vojvodine i donaciji AD “Tondah” završeni su radovi na sanaciji 1000 kvadrata krova ove škole.

Graditeljstvo je jedno od najstarijih i najlepših kreativnih delatnosti, koje podrazumeva niz zanimanja za koja se znanja stiču u Politehničkoj školi. Stoga je neprimereno bilo da  u školi  u kojoj se obrazuju kadrovi za krovopokrivanje, krov godinama prokišnjava.

Obavljeni su radovi u vrednosti od 3 500 000 miliona dinara i postavljen je crep na 850 kvadratnih metara krova.

Veliki doprinos renoviranju pomogli su i učenici ove škole koji su u svojoj radionici pravili lukove i rogove za novi krov. Preduzeće AD Tondah koje je dugogodišnji partner ove škole doniralo je crep za koji daje garanciju 33 godine što potvrđuje da će naredne generacije đaka imati sigurnost i toplinu u ovoj školi.

Politehnička škola ove godine upisala je 284 prvaka, što je veći broj u odnosu na prethodnu godinu kada je u prvi razred upisano 263 đaka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1575
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.