• Pregleda: 3372

Novi bunari u Đurđinu i Starom Žedniku

Novi bunari u Đurđinu i Starom Žedniku

U naseljima Đurđin i Stari Žednik u toku su pripreme za puštanje u rad novih bunara, koji će obezbeđivati kapacitet od 15 do 20 litara u sekundi.

"Vodovod" je za bušenje bunara prošle godine obezbedio oko 20 miliona dinara iz sopstvenih sredstava, a nakon završetka radova i tehničkog prijema bunari će kako se očekuje biti priključeni na lokalnu vodovodnu mrežu u toku ove godine.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

5
kojot Odgovori
Значи на помолу су нова поскупљења воде?
S2 Odgovori
Skoro je poskupela.Ne brini, neće ponovo u skorije vreme. Jedino, možda, ako ukalkulišu poskupljenje struje od početka avgusta. Ceo Vodovod radi na struju...
bambus Odgovori
sta ste vi gospodo obezbedili iz nasih dzepova to ste uradili i jos duplo naplatil pravi te budalu od naroda ,na makovoj 7 oce te da mi naplatite 55000 hiljada dinara za 40 metera do glavnog prikljucka a ima nas 5petoro u ulici e sto se hvaliti znate a investirati neznate jer pare odu na finansiranje vasih gluposti
S2 Odgovori
Bambuse, cena priključka u gradu je 31.286,34 dinara, za priključak do 14 metara dužine, prečnika 20 mm (ili 3/4 cola). Za vaših četrdeset metara ste još i jeftino prošli. Moguće je i plaćanje na rate. Treba se samo pojaviti u Vodovodu i dogovoriti se sa referentom. Niste napisali da li i ostalih četvoro žele priključke, ili ih već imaju. Pobrojte mi, za kraj, koje su to "naše gluposti" na koje su otišle vaše i naše pare, da i ja saznam. O pravopisu, neki drugi put. Previše časova ste propustili.
M1 Odgovori
@ S2 / ocigledno da ste iz vodovoda , pa da vas pitam , dali bih i ja mogao svoja dva sina nekako da zaposlim u nekoj opstinskoj instituciji ,( pst.ali medju nama) , nisu ni tesari ni vodoinstalateri , (deca vole kompjutere pa zavrsila informatiku na fakultetu u Budapest )ali ja a ni oni nismo u DSu ,sta mislite bil mogli malo urgirat.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.