• Pregleda: 2720

Novi asfalt na ulicama u Gatu i Malom Bajmoku

Novi asfalt na ulicama u Gatu i Malom Bajmoku
Lokalna samouprava nastavlja sa realizacijom projekta Poboljšanje putne infrastrukture. Po završetku realizaciju projekta grad bi trebalo da dobije 39 noizgrađenih i  rekonstruisanih ulica.

U Mesnoj zajednici Gat izgrađen je novi put u ulici Ruđera Boškovića sa 100 metara novog asfalta, a izvršena je sanacija na delu Gundulićeve ulice u dužini od 600 metara. Ukupna količina sredstava koja su izdvojena za radove je oko 8,6 miliona dinara.

Izvršena je i sanacija Fočanske ulice koja se nalazi u mesnoj zajednici Mali Bajmok u dužini od 600 metar,a sanacija je vredna oko 3 miliona dinara.

Radovi na izgradnji i sanaciji ulica u celosti su finansirani od strane Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Asfaltiranje ulica u Subotici - Saša Vučinić, Josip Kovač Striko

Asfaltiranje ulica u Subotici - Saša Vučinić, Josip Kovač Striko

Izvor: RTV City

povezane teme

7
mak7 Odgovori
na Makovoj 7 godinama nije asfaltirano...
Always Ultra Odgovori
Ovo za Focansku i Gundulicevu je bilo najkrajnje vreme jer je vec doslo do potpune dezintegracije "kolovoza" usled loseg startnog izvodjenja radova i potonjeg visedecenijskog nemara- svakako je za pozdraviti i nadati se da je uradjeno kvalitetnije nego za Titovog zivota. Uz iskrenu radost ide i neki tuzan osecaj da uz vatromete i ogromnu pompu radimo nesto sto su recimo Englezi usavrsili jos u vreme kraljice Viktorije ( vladala 1837- 1901 godine )! Ali, mozda i nije za preveliku zamerku obzirom da su to za nase dosadasnje standarde stvarno ogromni pomaci nabolje!!!
terier Odgovori
Ovo u pozadini su izvođači radova ili...............
tikko Odgovori
Bas se pitam kako to da su za 3god. asfaltirali 5 ulica ukupno u gradu sa obrazlozenjem-nema se pare u graskoj kasi,kriza je.A ove godine punom parom svaki dan nova ulica,ima se para zaduzuj se da pobedimo na sledecim izborima a ovaj glupavi narod ce sve to da placa narednih godina.Dzabe vam je!
Always Ultra Odgovori
@ tikko

Pa niste bas u pravu- dobro je sve sto se dobro uradi, a kako se inace drugacije i udvarati biracima??
bunjevac Odgovori
Postaju smešni i jadni, svaku zakrpu koju su postavili moraju da se "pokažu" narodu, kao "ej mi smo to od vaših para što nam je još ostalo" napravili. Baš ste jadni.
Xmen Odgovori
Ma važno da oni seku traku, da se slikaju na tv, a posle sve ostane nezavršeno ! Najbolji primer za to je spajanje ulica 51. Divizije i Partizanskih Baza koji je prekinut ! Ma predizborna godina ljudi, prodaju nam maglu ! Centar grada pogledajte kako izgleda, put za makovu pogledajte kako izgleda ! Kako ih nije sramota ?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.