Komentara: 1
Pregleda: 1528

Novi asfalt i na Šupljaku

27.08.2011. u 21:16h
Izvor: RTV Yueco
Novi asfalt i na Šupljaku

Gradska vlast mora imati dobru saradnju sa svih 36 mesnih zajednica, bez obzira na politička prepucavanja, a na dobrobit građana, izjavio je gradonačelnik Subotica Saša Vučinić obilazeći radove na rekonstrukciji i proširenju deonice puta između Šupljaka i Malih pijaca. Na poziv rukovodstva Mesne zajednice Šupljak, Gradonačelnik Vučinić i predsednik Skupštine grada Slavko Parać obišli su radove koji su počeli pre mesec dana u vrednosti od 13 miliona dinara. Finansijer radova je Fond za kapitalna ulaganja.

Na deonici puta dužine 1.200 metara, između Šupljaka i Malih Pijaca, Komgrad trenutno izvodi radove na proširenju postojećeg puta na 5,5 metara širine. U narednih pet dana radovi će biti finiširani postavljanjem završnog sloja asfalta. Završetkom ovog posla biće poboljšana prirodan saobraćajna veza iz Subotice ka Kanjiži, a u tom pravcu meštani očekuju izgradnji i rekontrukciju još bar oko 4 kilometra lokalnih puteva.

Radovi su vredni 13 miliona dinara, a finansira ih Fond za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine. Nakon obilaska radova, gradonačelnik Subotice je ocenio da ovim poslom, rekonstrukcijom puta Bikovo - Orom i inicijativom za izgradnju bolje saobraćajnice između Subotice, Sombora i Osijeka, naš grad pokazuje jasnu nameru da ima dobru saobraćajnu komunikaciju sa svim susedima.

Koliko su značajni ovi radovi u Šupljaku govori i činjenica da su sami građani naselja platili izvođačima radova da im asfaltiraju prilaze kućama i ekonomskim objektima. Jedan od takvih objekata jeste i Farma krava.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1528
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.