Komentara: 20
Pregleda: 3982

Nova stanica Su Bike na Prozivki

19.10.2012. u 15:44h
Izvor: RTV Yueco
U ponedeljak će biti otvorena četvrta stanica za iznajmljivanje gradskih bicikala, a najnovija će se nalaziti na Prozivki kraj bazena. Stanica se otvara u okviru organizovane mreže "Su Bike".
Nova stanica Su Bike na Prozivki

Otvorene su stanice kod Hale Sportova u Dudovoj Šumi, na parkingu iza Otvorenog univerziteta i na Paliću kod Male gostione, a sistem će biti proširen puštanjem u rad još jedne stanice za iznajmljivanje bicikala - pored Bazena na Prozivci, piše u saopštenju preduzeća "Parking".

Time je ispunjen plan da se u 2012.godini u okviru mreže rentiranja gradskih bicikala otvore četiri stanice. Novootvorena stanica na Prozivci potpuno je automatska, uklopljena u postojeći sistem i vizualno i tehnički. Poput stanica na Paliću i u Dudovoj šumi, i na stanici na Prozivci uzimanje i vraćanje bicikala obavljaće se preko automata u koji se ubacuje korisnička kartica koj se, kao i do sada, izdaje na dve lokacije, na blagajni Preduzeća i na stanici kod Otvorenog univerziteta.

Na svim stanicama „Su Bike“-a gradske bicikle na raspolaganju su građanima od 7,00 do 20,00 časova, a bicikl iznajmljen na jednoj stanici može se vratiti na bilo koju od postojećih stanica. Na automatima, korisnici mogu u svakom momentu dopuniti kredit ili proveriti stanje na čip kartici, zaključuje se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća "Parking".

Izvor: RTV Yueco
Su Bike stanica na Prozivki Su Bike stanica na Prozivki Su Bike stanica na Prozivki Su Bike stanica na Prozivki Su Bike stanica na Prozivki Su Bike stanica na Prozivki Su Bike stanica na Prozivki Su Bike stanica na Prozivki
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 3982
Povezane teme

jkp parking subotica

prozivka

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.