Komentara: 23
Pregleda: 23016

Nova Kineska robna kuća u Subotici, na Prozivki

14.06.2011. u 19:56h
Izvor: RTV Yueco
Nova Kineska robna kuća u Subotici, na Prozivki

U Subotici posluje još jedna kineska robna kuća. Na nekoliko stotina kvadrata nova kineska prodavnica otvorena je na Prozivci, odmah pored TEMPO-a, a kupci u njoj na raspolaganju imaju preko 3.000 artikala. Povodom otvaranja, najsrećniji kupci dobili su i poklone, a simboličnih poklončića biće i u narednih 5 dana.

Preko tri hiljade artikala sa oznakom "Made ih China" od danas je dostupno i građanima Prozivke u Kineskoj robnoj kući. Na prvi pogled, ova robna kuća se ne razlikuje od bilo koje druge robne kuće koja potencijalnim kupcima nudi širok asortiman robe - od odeće za sve generacije, preko obuće, do kućne opreme, pomagala i uređaja i dečijih igračaka.

Nova kineska robna kuća u Subotici nalazi se u naselju Prozivka, odmah pored prodajnog objekta TEMPO, u ulici Jo Lajoša. Prednost prodavnica kao što je novovotvoreni tzv. "China house" ogleda se u nižim cenama značajnog dela asortimana.

Povodom otvaranja, Kineska robna kuća je nagradila prvog i stotog kupca, a u narednih pet dana kupci će dobijati i simbolične poklone. Osim toga, rukovodstvo kineske robne kuće planira u budućnosti i razne akcijske popuste.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 23016
Povezane teme

prozivka

kineska robna kuća

tempo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.