Komentara: 2
Pregleda: 3758

Nova goleada ŽFK "Spartak" u pobedi nad Jagodinom od 12:1

19.05.2013. u 11:45h
Izvor: ŽFK "Spartak"
Nova goleada ŽFK "Spartak" u pobedi nad Jagodinom od 12:1

Utakmicu je krasilo bezbroj lepih poteza koje je preduzela ekipa Spartakovih "plavih golubica", ali i mnogo loše sreće za gošće koje su od 22 minuta igrale sa igračicom manje. U žaru borbe Milica Kostić, golmanka Jagodine, dobila je crveni karton jer je na nedozvoljeni način zaustavila jedan napad u situaciji izglednoj za postizanje gola.

Ipak, bez obzira na brojčanu prednost, neosporno je da je igra Spartaka je bila na visokom nivou i da osvajanje 3 boda, po prikazanoj igri, nikako nije dolazilo u pitanje. I pored toga što je Jagodina oprezno započela utakmicu, Jelena Čanković je preciznim šutom sa ivice šesnaesterca postigla prvi gol za Spartak već u četvrtom minutu. Do kraja utakmice viđeno je bezbroj lepih poteza, brzih prodora i preciznih dodavanja, nekoliko stativa i prečki, ali i jedne atraktivne "makazice" kojim je tamnoputa Gaelle pokušala postići pogodak.

Najlepši gol je postigla Nevena Damjanović iz slobodnog udarca, a posebno i podjednako raspoložene za igru su bile Jelena Čanković, Jelena Čubrilo i Milena Nikolić, mada su sve igračice bile na visini svojih zadataka. Igrač utakmice je Marija Ilić.

U ekipi Jagodine najjači utisak su ostavile Dragana Kostova, Jovana Aranđelović, Tijana Žiška Đorđević i golmanka Marija Vulović.

Golove za Spartak su postigle: J. Čanković u 4 i 57 min, N. Damjanović u 26 min, M. Nikolić u 29, 43 i 55 min, M. Radojičić u 45 i 50 min, J. Čubrilo u 53 i 78 min, M. Ilić u 65 min i E. Gaelle u 85 minutu, dok je za Jagodinu jedini pogodak zasluga J. Aranđelović (KU) u 74 minutu.

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3758
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.