Komentara: 3
Pregleda: 7423

Nesreća kod Kanjiže: Jovičić u bolnici, Njilaš pušten kući

02.11.2011. u 00:57h
Izvor: RTV
Nesreća kod Kanjiže: Jovičić u bolnici, Njilaš pušten kući

Na putu Kanjiža-Horgoš, oko 16 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređen Mihalj Njilaš, predsednik opštine Kanjiža, dok je Branko Jovičić zadobio teže telesne povrede

Uviđaj su obavili saobraćajci iz Kanjiže i dežurni istražni sudija u prisustvu tužioca, a sve okolnosti nesreće još uvek  nisu poznate.

Kako RTV nezvanično saznajem, Njilaš se kretao iz pravca Horgoša prema Kanjiži, a do udesa je došlo kada je Jovičić, krećući se u suprotnom smeru prema Horgošu, preticao jedno vozilo pa je došlo do direktnog sudara.

Kako nam je kasno večeras potvrđeno u Opštoj bolnici u Subotici, Mihalj Njilaš je u ovoj nezgodi zadobio lakše  telesne povrede, a nakon ukazane lekarske pomoći pušten je kući, dok je Branko Jovičić, koji je u ovom udesu teže  povređen, zadržan na daljem lečenju u subotičkoj bolnici.

O stanju njegovih povreda nismo uspeli da saznamo više detalja zbog zauzeti dežurnog lekara pružanjem pomoći za četvoro povređenih koji su, oko 21 čas, dovezeni u subotičku bolnicu nakon saobraćajnog udesa koji se dogodio na autoputu Subotica – Horgoš, kod "Rodinog gnezda".

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Branko Jovičić, koji je juče u saobraćajnoj nesreći u blizini Horgoša doživeo teže povrede grudnog koša i karlice, biće danas prebačen na Vojno medicinsku Akademiju u Beograd, ali je njegovo stanje stabilno, saznaje Radio-televizija Vojvodine u Opštoj bolnici u Subotici.

Jovičić, brat od strica potpredsednika FK Partizan Mileta Jovičića, upravljajući svojim vozilom, sudario se juče na regionalnom putu između Horgoša i Kanjiže sa automobilom koji je vozio predsednik opštine Kanjiža Mihalj Njilaš. Do direktnog sudara je, prema još uvek nezvaničnim informacijama, došlo kada je Jovičić pretičući jedno vozilo prešao na suprotnu stranu, na kojoj se Njilaš kretao iz pravca Horgoša prema Kanjiži.

Povređeni Njilaš i Jovičić su odmah posle udesa prebačeni u Subotičku bolnicu, odakle je Njilaš, nakon što je utvrđeno da su njegove povrede lakše prirode, još juče pušten kući.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7423
Povezane teme

saobraćajna nesreća

mihalj njilaš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.