Komentara: 8
Pregleda: 7275

Nepoznati muškarac pesnicama izudarao zamenika komandira

01.08.2011. u 15:38h
Izvor: Građanski list
Nepoznati muškarac pesnicama izudarao zamenika komandira
Dejan Mišović iz Subotice, zamenik komandira stanice granične policije Hrastovača, napadnut je u noći između subote i nedelje ispred svoje kuće – saznaje “Nacionalni građanski”.

– Oko pola tri dobili smo dojavu od dežurne medicinske sestre s Urgentnog odeljenja Gradske bolnice da se kod njih nalazi zamenik komandira stanice granične policije. Pacijent je zbrinut s povredama zadobijenim u tuči. Patrola se odmah uputila u bolnicu, gde smo saznali da se tuča dogodila dok se Dejan vraćao kući – kaže izvor našeg lista.

Nakon što je zamenik komandira izašao iz službenog vozila te pokušao da otključa ulaznu kapiju od kuće, prišao mu je nepoznati muškarac, visine oko 185 centimetara, ćelav… Nasrnuo je na policajca i udario ga šakom u lice. Oštećeni je od siline udarca pao na zemlju, a nepoznati muškarac je odmah pobegao. Nakon događaja policija je započela potragu za napadačem.

Sindikat srpske policije zatražio je od Ivice Dačića, ministra unutrašnjih poslova, da utiče na oštriju kaznenu politiku prema kriminalcima, na fizičku zaštitu policajaca i njihovih porodica, podizanju ugleda policije u javnosti i stvaranju povoljne klime za nesmetani rad policije radi borbe protiv kriminala, korupcije, otkrivanja krivičnih dela te održavanja javnog reda i mira u svim mestima i ulicama.
Izvor: Građanski list
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 7275
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.