Komentara: 18
Pregleda: 8302

Nenad Ivanišević stečajni upravnik, kažu iz SVM

05.08.2011. u 19:04h
Izvor: RTV Yueco
Nenad Ivanišević stečajni upravnik, kažu iz SVM

Nenad Ivanišević preuzeo je delokrug rada gradonačelnika i vođenje operativnih poslova lokalne samouprave, čime je DS u gradskoj upravi uveo "stečajni postupak", izjavio je na današnjoj press konferenciji predsednik Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Jene Maglai. Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je demantovao navode, dok ih je Nenad Ivanišević nazvao glupostima.

Na današnjoj press konferenciji, predsednik Gradskog odbora Jene Maglai izneo je saznanje njegove stranke iz "anonimnih, ali proverenih" izvora da je "što se tiče gradonačelnika i njegovog kabineta u političkom smislu - pokrenut stečajni postupak". Kako je objasnio Maglai, već desetak dana delokrug rada gradonačelnika i vođenje operativnih poslova lokalne samouprave preuzeo je Nenad Ivanišević, a da će Saša Vučinić biti žrtvovan zbog situacije u kojoj se lokalna samouprava sada nalazi.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je demantovao Maglaijeve navode, rekavši da je bio na godišnjem odmoru sa kojeg se vratio pre koji dan.

U neformalnom telefonskom razgovoru i Nenad Ivanišević, koji obavlja funkciju potpredsednika GO DS-a, je demantovao sve navode koje je Maglai izneo na press konferenciji rekavši da su to "obične gluposti".

"Na poslednjoj sednici Gradskog parlamenta ja sam pozvao predstavnike SVM-a da se uključe u kreiranje gradskog budžeta, a oni su umesto toga izabrali da se bave gradskim tračevima" - zaključio je Ivanišević.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 8302
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

Nenad Ivanišević

demokratska stranka Subotica

savez vojvođanskih mađara

jene maglai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.