Komentara: 29
Pregleda: 6555

Nema problema na bazenu, kaže nadzor

18.04.2012. u 18:11h
Izvor: RTV Yueco
Školjka bazena je završena i urađena je po najsavremenijim standardima i sa najsavremenijim materijalima, izjavio je šef nadzora na gradilišu kompleksa bazena na Prozivci Branko Ćopić.
Nema problema na bazenu, kaže nadzor

On je najavio da ujutru počinje punjenje bazena vodom i odbacio spekulacije da su se na bazenu pojavile pukotine.

- Te priče su potpuno besmislene, u njima nema ni zrnca istine, večeras puštamo vodu u bazen ili najkasnije sutra ujutro, ali ne očekujemo nikakve probleme. Takve spekulacije su "spisak pustih želja" - konstatovao je Ćopić.

Prema ranijim najavama, objekat će imati oko 3.800 kvadratnih metara korisne površine sa dva bazena. Veliki bazen namenjen je subotičkim sportistima i rekreativcima, a mali, dubine od 1,2 metra deci i školi plivanja.

Bazen Subotica Prozivka

Prema ranijim najavama, veliki bazen će svečano biti otvoren 30. aprila utakmicom između vaterpolo reprezentacija Srbije i Mađarske.

Radovi na izgradnji bazena su počeli 7. decembra 2011, puštanjem u rad časovnika koji broji dane, sate i minute unazad, sa rokom izgradnje od 180 dana. Radovi su prekidani jedino tokom vanredne situacije zbog obilnih snežnih padavina.

Vrednost radova je 530 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta, kroz program pomoći građevinskoj industriji u Srbiji. Radove izvodi konzorcijum preduzeća SMB gradnja i Ekspres servis iz Subotice i Jedinstvo iz Sevojna.

Bazen Subotica Prozivka

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 29
Pregleda: 6555
Povezane teme

bazen u subotici

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.