Komentara: 0
Pregleda: 2355

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

24.06.2013. u 15:48h
Izvor: Policijska uprava Subotica
U periodu od 17. do 23. juna na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 13 saobraćajnih nesreća. U devet saobraćajnih nesreća, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i sedam osoba je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U toku protekle nedelje, na području Policijske stanice Bačka Topola, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja. Podneto je devet zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 15 naloga za uplatu novčanih kazni, od čega je sankcionisano 11 vozača, zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja. Kontrolisano je ukupno 67 vozila.

Takođe, u sredu, 19. juna pripadnici saobraćajne policije, Policijskih uprava u Subotici i Somboru, sproveli su regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja. Podneta su dva zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 20 naloga za uplatu novčanih kazni, od čega je zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja sankcionisano 19 vozača. Kontrolisano je ukupno 83 vozila.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 16 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2355
Povezane teme

saobraćajna policija

vatrogasna služba

kontrola brzine

nedeljni izveštaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.