• Pregleda: 2087

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 7. do 12. maja 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća. U sedam saobraćajnih nesreća, četiri osobe su zadobile teške telesne povrede i osam osoba je lakše povređeno, dok je u tri saobraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U toku protekle nedelje sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je 28 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 8 naloga za uplatu novčanih kazni, dok je za sedam osoba određena mera zadržavanja zbog vožnje pod uticajem alkohola. Kontrolisano je ukupno 161 vozilo.

U toku prethodne nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 11 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
Alisa u zemlji cuda Odgovori
U clanku,ali,nazalost,ni na terenu,nisam uocio da su gospoda iz saobracajne policije izvrsili (ili vrse),kontrolu svakodnevnog ugrozavanja bezbednosti pesaka na platou ispred zeleznicke stanice zbog nepostojanja pesackih prelaza,a o putnim preprekama,tzv."lezecim policajcima",i da ne govorim.Istina,prosle godine je predsednik gradskog Saveta za bezbednost saobracaja u intervjuu Yu-Eco televiziji izjavio da ce isti problem biti resen u oktobru,ali,po svemu sudeci,"resavanje" istog,odnosno prebrojavanje nastradalih,ce biti prepusteno sofisticiranoj tehnologiji,tj.svevidecem oku "Velikog brata",za sta su vec izdvojena finansijska sredstva.U svakom slucaju,u ovom vremenu ekonomske krize,ne moze se imati i "jare,i pare".Odnosno,pored 11o miliona dinara (milion evra!),za zelenu fontanu,jos i "enormna" sredstva za par kilograma bele boje!?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.