Komentara: 0
Pregleda: 3855

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

29.04.2013. u 13:57h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 22. do 28. aprila 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se devet saobraćajnih nesreća. U četiri saobraćajne nesreće, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i tri osobe su lakše povređene, dok je u pet saobraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje, pripadnici odeljenja saobraćajne policije sproveli su akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerenu na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja, nepropisno preticanje i vožnju pod dejstvom alkohola.

Podneta su 34 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 30 naloga za uplatu novčanih kazni. Zbog prekoračenja brzine kretanja sankcionisana su 33 vozača, dok je zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja isključen 21 vozač, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je ukupno 260 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 12 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3855
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

saobraćajna policija

vatrogasci

bezbednost u saobraćaju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.