• Pregleda: 2206

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 15. do 21. aprila 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nesreća. U pet saobraćajnih nesreća, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i četiri osobe su lakše povređene, dok je u tri saobraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje, u okviru saradnje Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Evropske mreže saobraćajnih policija ''TISPOL'' sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja. Podneto je 90 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 330 naloga za uplatu novčanih kazni. Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja sankcionisano je 386 vozača. Kontrolisano je ukupno 1554 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 11 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

2
ledenjak Odgovori
A koliko je obijeno nekretnina , poharano kola i u opšte šta su sve lopurde uradile , to izgleda da za njih ne postoji . čak ni kao statistička crta Neka već neko javno kaže od tih blistavo belih zubatih političata da Subotica više nije siguran grad i neka pritegnu načelnika il neka traže njegovu smenu
Ovako više dalje nemože . Nešto se mora uraditi , je biće uskoro sakatih i mrtvih lopova ako se budemo sami organizovali .
mali Odgovori
Koliko se tatinih sinova izvuklo uz tel. poziv da neplate kaznu? jel se uklapa u statistiku?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.