Komentara: 0
Pregleda: 2057

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

08.04.2013. u 16:49h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 1. do 7. aprila 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se devet saobraćajnih nesreća. U tri saobraćajne nesreće, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i dve osobe su lakše povređene, dok je u šest sabraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje, pripadnici odeljenja saobraćajne policije sproveli su akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerene na prekoračenje dozvoljene brzine kretanja, nepropisno preticanje, vožnju pod dejstvom alkohola i korišćenje sigurnosnog pojasa. Podnet je 51 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 88 naloga za uplatu novčanih kazni. Zbog prekoračenja brzine kretanja sankcionisano je 102 vozača, zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 24 vozača, od kojih je za sedam određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti, dok je pet vozača sankcionisano zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa. Kontrolisano je ukupno 540 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 12 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2057
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

nedeljni izveštaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.