• Pregleda: 3091

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (9 - 15. jun)

U periodu od 9. do 15. juna 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda. U devet saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i 10 osoba je lakše povređeno, dok je u pet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (9 - 15. jun)

U toku prethodne nedelje, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je sedam zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 10 prekršajnih naloga. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno sedam vozača, od kojih je za jednu osobu određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je 171 vozilo.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 17 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
exsex Odgovori
Pa ljudi od 171 kontrole 10 pijanih, pa to je ogromna procena. Pa jos dodat i koji su se izvukli sa vezama, pa mislim svaki 5-6 vozac pijan....Kakvom mi gradu zivimo, a gde su i pesaci pijani koji su isto opasnost za saobracaj. I pesak ako je alkoholisan, nek sedne u taxi i nek tako putuje.
ja Odgovori
Zasto ne napisete nesto vise o nesreci koja se dogodila u Tavankutu u subotu? Ovde pise da je jedna osoba teze povredjena, a u stvari je poginuo mladic od 30 godina, na 200 m od svoje kuce. Vracao se kuci peske sa posla, kada ga je potpuno pregazio vozac koji je zaspao za volanom. Ulica Ljutovo-Donji Tavankut je bila zatvorena nekoliko sati, a dva dana nisu mogli sprati krv sa ulice. Stravicna scena i stravican dogadjaj, a niko ne pise o tome. RIP Damjane.
suzuzuzuzu Odgovori
Ima li neko informaciju i kako se moze saznati da li je suboticka policijska uprava dala saglasnost/dozvolu ili nesto slicno, mladjem coveku koji od vrata do vrata prikuplja priloge, pomoc za decaku Andreja koji boluje od cerebralne paralize? Osoba koja prikuplja te priloge daje na uvid dokumentaciju sa odobrenjem subotickog MUP-a, nekom izjavom, pecatom PU Subotica i potpisom nekog ovlastenog lica iz PU Subotica, sve uz JMBG itd... (mislim da je u pitanju potpis nekog ko se preziva Katic, ali nisam sigurna da sam dobro procitala). Kod mene je covek bio danas, dala sam prilog da ne gresim dusu - delovalo je uverljivo zbog tog odobrenja iz PU Subotice, a sad iz radoznalosti sam potrazila na netu da se informisem o slucaju i nema nista, pa me zanima da li je PU Subotica zaista dala neko odobrenje za prikupljanje priloga ili je ovo samo jos jedan prevarant?? I gde bih i kako mogla to da saznam? Hvala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.